tisdag 15 december 2015

Olaplex reparerar mitt hår

Oj vad jag är nöjd med mitt hår!

Färgen blev perfekt - svart underhår, brun-rött i det övriga och sen lite ljusare slingor på det. Samtidigt med min färgning gjorde jag en Olaplex-behandling. Har ni hört talas om Olaplex? Det är en nyhet som faktiskt reparerar ditt hår, det som man i alla år har sagt inte fungerar. Men utvecklingen går framåt.


Jag har hört talas så mycket om Olaplex, det verkar ha varit höstens grej, så jag blev glad när Catrin föreslog att jag skulle testa. Eftersom det är en sån pass ny behandling trodde jag inte att den fanns i Luleå än. Men på Salong Icon finns den!

Jag känner verkligen skillnad på mitt hår redan efter en behandling. Det blev mjukt och lent utan att kännas tunnt och flygigt.

Olaplex består av 3 delar, No.1 och No.2 används på salongen, No.3 är produkten som kan användas hemma. Om ni klickar här så kan ni läsa mer på Icons hemsida där de har förklarat det så bra, där hittar ni även priser och tidsbokning. Perfekt julklapp till de som har "allt".

Förutom att jag fick underbart hår och att Catrin är trevlig så är det bästa med Icon deras mysiga lokal och stämningen där. Jag älskar att vara där, det är så lugnt och harmoniskt och det är avkoppling på högsta nivå. Svårt att förklara det måste upplevas!

Olaplex-behandlingen No3 kan du göra hemma.
EN MOLEKYL SOM FÖRÄNDRAR ALLT

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott. 

På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet! 

Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar