Om en vecka ska vi träffas igen och då är det inte jag som står för matlagningen så då vankas det grillat och jag hoppas vi har lika tur med vädret då. Ser dock inte helt lovande ut.
Tjejmiddag på altanen
Vi började med Prosecco och krustader i loungen
(ja det börjar bli tjatigt men det här gänget har jag inte bjudit på krustader tidigare)
Jag gjorde två varma varianter
brieost o hjortronsylt
Under all god topping bestående av
parmaskinka, oliver, mozzarella, cocktailtomater och basilika
gömmer sig en
Till det åt vi även
baguetter
brieost
sallad
Choklad till efterrätt är nästan en självklarhet när vi träffas
och den här gången hade jag extremt svårt att bestämma vad för typ av chokladefterrätt jag skulle göra så det blev två olika sorters kladdkakor.
Rocky road med saltade solrosfrön istället för jordnötter
mintchoklad
som vi åt till grädde och/eller glass och chai-te
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar