Kycklinggryta med zucchini
3 kycklingfiléer
1 rödlök
0,5 zucchini
hönsbuljong
matlagningsgrädde
soja
salt
peppar
torkad basilika
2 tomater
Skär kycklingen i bitar, stek dem och krydda med salt och peppar.
Skär zucchinin i halvmånar, stek dem och krydda med salt och peppar.
Skiva rödlöken och stek den mjuk utan att den tar färg.
Tillsätt buljong, grädde och soja. Låt det småputtra ett tag.
Skär tomaterna i bitar och tillsätt dem och basilikan.
Smaka av och krydda mer om det behövs.
.
Alla tyckte om det här. Isak vill först inte smaka kycklingen, men när han väl hade smakat slutade han nästan aldrig att äta
Hej!
SvaraRaderaHittade hit från MoD på AFF och eftersom jag också har en liten mjölk- och ev. äggallergiker här hemma ville jag så klart kolla in din blogg!
Vilken hönsbuljong använder du som är mjölkfri? Eller är du så duktig att du kokar egen?
Om du vill se mina toleranta recept hittar du dom om du klickar på mitt nick!
Hoppas Jämtlandsresan blir toppen!
Jag har faktiskt redan hittat till din blogg och kollat runt lite:)
SvaraRaderaJag använder kycklingfond från Bong Touch of taste.