torsdag 27 april 2017

SM-GULD

Vilken kväll! Vilken match! Vilken vändning!

Jag tror inte att det var många som trodde på SM-guld för Luleå basket efter halva matchen. De låg under med över 10 poäng och det kändes som att de missade allt. Men i tredje perioden kom de ut som ett helt nytt lag och vände o vann ganska överlägset. Jag undrar vad de sa i omklädningsrummet!

Finalmotståndarna Udominate har vunnit fem raka matcher mot Luleå i serien och var obesegrade den här säsongen fram till semifinalen där de förlorade en av matcherna. Men det gäller att vara bäst i slutet av säsongen och det var Luleå Basket och därmed vann de fjärde raka guldet. Woho!

Vår baskettjej Ida var ut på golvet och firade med sina hjältar!

Finalomgångens MVP Allis Nyström är basketfostrad i Idas klubblag, BK Vråken.
Katie Bussey, skadade sig i slutminuten hoppas det inte är så farligt.
Kapten Anna Barthold lärde Ida hur man gör efter man har vunnit - man klipper lös nätet!
Jelena Antics guldhatt passade bra på Ida

Det var en härlig kväll med underbar stämning i hallen som vi lever länge på och jag tror det taggar Ida lite extra att fortsätta träna basket, både med laget och här hemma ute på gatan. Så glad att jag lyckades få tag i biljetter så vi fick se denna underhållning. Bästa på länge!

Det var första av sex raka dagar med roligheter. Jag hoppas kommande dagars och kvällars aktiviteter blir lika härliga. Vi fortsätter i kväll med en restaurang(smyg)premiär, där hoppas jag på god mat o dryck i mysig miljö. Förväntningarna är stora så jag är rädd att jag blir lite besviken.

2 kommentarer:

  1. Glöm inte att fota från restaurangen och skriv gärna ett litet omdöme! :)

    SvaraRadera