fredag 14 april 2017

Skärtorsdagens påskmiddag

I går fick vi äntligen lite långledigt tillsammans o på hemmaplan och det firade vi med en liten påskbuffé med mycket gott. Nu ska vi ta det lugnt hemma och äta en massa gott i flera dagar.


Skärtorsdagens påskmiddag

citron- och dillsås
löjrom
räkor
ägg
parmaskinka o jordgubbar
ostkräm med soltorkade tomater och oliver
oliver
brieost
Finn crisp


Det passade perfekt i går att inleda helgen med ett glas kallt rosévin till dessa godsaker. Jag hade sån tur för det blev kvar ett glas rosévin i lördags som jag har längtat efter och väntat på hela veckan.

Vad har ni för planer för påsken? I morgon ska vi ha gäster så jag ska planera lite inför det, bl.a. ska jag och Ida göra en smarrig efterrätt som hon har längtat länge efter. Ida längtar också efter lite hembakat bröd att ha till frukost så det ska jag också försöka fixa i helgen. Vardagsrummet ska storstädas för vi har köpt en ny stor matta att ha i soff- och tv-hörnan så det ska städas, dammsugas och skuras så att vi kan lägga ut den. Håll tummarna att det blir så bra som jag hoppas och tror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar