Paprikasnittar med gravad lax o pepparrotskräm
Paprika, ev i olika färger
100 g gravad lax i skivor
pepparrotskräm
100 g cream cheese
1,5 msk pepparrotsvisp
1,5 msk vispgrädde
1 tsk rosépeppar
citronskal
Skölj och dela paprikan i portionsbitar.
Vispa ihop cream cheese, pepparrotsvisp och grädde med elvisp i en bunke.
Klicka ut ostkräm på paprikabitarna.
Toppa med laxskivor.
Garnera med krossad rosépeppar och citronskal.
Istället för att använda kavring eller annat bröd fungerar det utmärkt med en bit paprika. Knaprigt o gott med en smak som inte tar över från pålägget som ofta är det smarriga som man vill lyfta fram.
Påskveckan är igång och det innebär endast 3,5 arbetsdagar innan påskhelgen är här. Känns väldigt välkommet! Efter påskhelgen har barnen påsklov och då kommer jag inte jobba hela dagar utan flexa hem tidigare de flesta dagarna. Vecken därpå har jag bara tre arbetsdagar och se'n är det maj. Hur sjukt är inte det! Speciellt när man tittar ut och gården är helt täckt med snö och det kommer mer....
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar