Skärtorsdagsmiddagen innehöll inte bara ägg, lax och räkor utan vi hade även lite parmaskinka med en tillhörande ostkräm.
Ostkräm med soltorkade tomater och oliver
6 urkärnade svarta oliver
4 soltorkade tomater
100 g färskost t.ex. philadelphiaost
Finhacka oliver och soltorkade tomater. 
Blanda med osten. 
Servera till lufttorkad skinka.
Många favoritsmaker samlade i en liten burk. Detta är så gott och här har jag förenklat det också genom att servera skinkan och ostkrämen var för sig. Vill man ha en mer arbetad förrätt/tilltugg så rullar man in lite ostkräm i skinkan innan servering.
![]()  | 
| Färskost med godsaker | 
![]()  | 
| Parmaskinka och jordgubbar passar perfekt ihop. | 
![]()  | 
| Kalamataoliver är perfekt smaksättning till ostkrämen. | 
![]()  | 
| Gott till parmaskinka men även som pålägg på kex. | 





Inga kommentarer:
Skicka en kommentar