lördag 15 april 2017

Påskaftonsmiddag

Nu har vi landat i soffan efter dagens mysiga middagsbjudning. Det blev ingen traditionell påskbuffé men för att få lite påsk-feeling så åt vi lite lax, sill, ägg och skagenröra till förrätt i alla fall. Men allra först började vi med lite bubbel, så klart, innan vi fortsatte med vår trerättersmiddag.

Ida hjälpte mig med dukningen. Visst gjorde hon fint?
Ett glas bubbel är bästa starten på en fest.

Påskaftonsmiddag

Förrätt
potatis 
inlagd sill
gravad lax
dill- och citronsås
ägghalvor
skagenröra
räkor
bröd o smör

Varmrätt
pestofyllda kycklingfiléer med mozzarella och chorizo
klyftpotatis
tzatziki
sallad
oliver
brieost
bearnaisesås

Efterrätt
oreoglass
jordgubbar

Påsk-förrätt
Kycklingmiddag
Hemmagjord oreoglass

Min lugna påskhelg fortsätter och jag njuter för fullt av att äta o vila och nån promenad där emellan. Den här ledigheten var precis vad jag behövde! Och det bästa av allt - det är två hela dagar kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar