Köttfärscannelloni i tomatsås
köttfärssås
0,5 burk krossade tomater
2 msk ajvar relish stark
1 tsk sambal
riven ost
cannellonirör
Börja med att göra en god köttfärssås eller använd resterna från en tidigare middag.
Fyll cannellonirören med köttfärssås.
Lägg i en smord gratängform.
Blanda ihop krossade tomater, ajvar och sambal.
Häll blandningen över cannellonirören.
Strö över ost.
Tillaga i 200 grader i ca 20 minuter, tills osten fått lite färg och cannellonin är mjuk.
Pasta och köttfärssås serverat på ett nytt sätt som gratäng, men det är inte lasagne. Visst är det kul att variera vardagsmat som man äter rätt ofta?
Cannellonirör med god köttfärsfyllning |
En gratängform fylld med köttfärscannelloni, tomatsås och riven ost. |
Mums! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar