onsdag 8 juli 2009

Marängtårta med jordgubbar

Köpta marängbottnar är väldigt söta men de är äggfria och det är mycket positivt. Till Idas 2-årskalas gjorde jag en marängtårta med grädde och jordgubbar. Äggfritt, enkelt, somrigt och gott!

Marängtårta med jordgubbar
1 förpackning marängbottnar
1 förpackning vispgrädde
jordgubbar

Lägg vispad grädde och skivade jordgubbar på en marängbotten.
Lägg på nästa botten.
Garnera med vispad grädde och jordgubbar.

4 kommentarer:

  1. Ååå vad vad den ser ut att vara. Mums.

    SvaraRadera
  2. Men hur kan det vara äggfritt?maräng är väl gjort på ägg eller???

    SvaraRadera
  3. Haha vad har jag skrivit? Det ska stå "åååå vad god den ser ut att vara" men det kanske du förstod. Tur att du vet hur virrig jag är ;-)

    SvaraRadera
  4. Jag vet, visst är det konstigt att det inte är nå ägg i de flesta köpes-marängerna. Men vi som har ägg-allergi i familjen är glada. Tyvärr innehåller de mjölk istället men för oss är det bättre.

    Det är säkert massa konstigt förtjockningsmedel eller nå, men det får man blunda för:)

    SvaraRadera