Därefter bjöd jag på en buffé med italienska smaker där det fanns marinerad rostbiff, kycklingspett, rökt kött o västerbottensost på ruccolabädd, kantarellpajsnittar, pestopajsnittar med ostkräm, basilikapotatis, italiensk pastasallad, risoni, italiensk bönsallad, sallad caprese, majs, gurka, melon-, fetaost- o olivsallad, crema di balsamico, hälla-ut-bröd, smörgåsrån, finn crisp, grissini, färskostbollar med gräslök, soltorkade tomater eller svarta oliver, brieost, röd tapenade, svart tapenade, pestosås, thaichili+yoghurt. Till buffén drack vi rosé- eller vitt vin, öl, vatten, läsk eller bål.
Jag har alltid drömt om en efterrättsbuffé och nu äntligen slog jag till. På efterrättsbuffén fanns förutom läsk, kaffe och te; dumleganache med hallon, vaniljpannacotta med limemarinerade bär, jordgubbstårta, mjölkchokladkladdkaka, knäckig rabarberpaj, fryst rabarbermoussetårta, chokladbollar, ananaspaj, melonskål, ananas, jordgubbar, persika, vaniljsås och grädde.
Presentbordet. Mycket som går att använda i köket. Undra varför?
Tack för den fantanstiska maten och den läckra efterrättsbuffen. Allt var gudomligt gott. Mamma
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaJag har nu bakat massor av pestopajer inför ett dop / vigsel. Tack så mycket för receptet!
Skrev om matlagningen i min blogg och länkade hit.
Jag hoppas att det är ok?
Mvh Malin