5 godaste förrätterna med räkor
Räkor i två lager dipp
Det här är en superenkel förrätt som alltid blir uppskattad. Gör två olika dippsåser med helt olika smaksättning, häll i fina glas, toppa med räkor, citron och t.ex. gurka. Färdigt!
Toast Skagen med hetta
Toast Skagen är väl aldrig fel, här med lite styrka på skagenröra sedan toppad med den vackra machésalladen, gurka och körsbärstomater.
Stjärnor med Västerbottenskräm och räkor
Jag och Ida älskar stjärnor, sån vacker form. Därför tycker jag att det här är en av de finaste förrätterna, toppa stjärnor med en god kräm med Västerbottensost och garnera med räkor och rödlök.
Äggkräm med löjrom och räkor
Den här förrätten kom till av ett misstag. Jag kokade äggen alldeles för kort tid, men kom då på att de blir perfekta att göra en kräm av som passar till räkor och löjrom.
Västerbottensdillkräm med räkor
"Släng er i väggen CG:s" var kommentaren jag fick när jag bjöd på det här första gången. CG:s är en lyxrestaurang i Luleå, så gissa om jag blev glad för den kommentaren.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar