De gjorde succé, framför allt hos barnen. Men även de vuxna älskade dem och vi kommer definitivt göra dem igen.
Finn 1 fel! Jag glömde salsa och ost på en tacoskål 😀 Men den blev också uppäten. |
Gratinerade tacoskålar med köttfärs
tacoskålar
tacokryddad köttfärs
tacosalsa
riven ost
Fyll skålarna med köttfärs, klicka på salsa och strö över riven ost.
Sätt skålarna i en ugnsform.
Gratinera i 225 grader i ca 10 min.
Servera.
Tänkte ge er ett litet tips! Jag ser ofta att folk först värmer/gratinerar t.ex. krustader på en ful plåt för att sedan flytta över de varma grejerna på ett fint fat. Ett onödigt varmt och jobbigt moment. Värm/gratinera istället direkt i en form som tål ugnsvärme och som sedan kan ställas fram på bordet. Då slipper du ett tidskrävande moment när gästerna väntar på att få börja äta. Detta gäller också dessa tacoskålar.
Här nedanför ser du hur påsen till dessa tacoskålar ser ut så hittar du den på affären nästa gång det är dags för fest.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar