Pestofilé
1 kg fläskfilé
1 bit pujolök
ca 6 medelstora champinjoner
salt, peppar
2 msk röd pesto
2 msk tomatpuré
1 dl crème fraiche
2-3 dl grädde
1 tsk torkad basilika
Putsa och skiva fläskfilén, stek, salta o peppra.
Strimla purjolöken, stek lite lätt.
Rensa och dela champinjonerna i mindre bitar, stek, salta o peppra. Lägg åt sidan.
Lägg kött och purjo i en kastrull tillsammans med tomatpuré, pesto, crème fraiche och grädde.
Koka upp och låt koka ihop 5-10 minuter.
Lägg i basilika och champinjoner, koka upp.
Servera med tagliatelle och caprese (tomat- och mozzarellasallad).
Idag har det snöat mest hela da'n så jag har varit inne och passat på att förbereda några samarbeten och blogginlägg. Skönt att ha ordentligt med tid för bloggen för ovanlighetens skull.
Imorgon ska vädret bli något bättre så då ska jag försöka ta mig ut på en långpromenad. Dessutom hoppas jag att jag får tid för massage trots att jag är ute i sista sekunden. Håll tummarna för mig så att jag får lyxa till det lite mitt i veckan.