I helgen har jag ätit stekta grönsaker till nästan varje middag. Vi hade både zucchini och vitkål som behövde ätas upp.
Stekta grönsaker
1 bit vitkål
1 zucchini
1 morot
olivolja
örtsalt
Strimla vitkålen.
Skär zucchiniskivor i kvartar.
Skala och riv moroten grovt.
Stek zucchini och vitkål i olivolja tills de blir lite mjukare men fortfarande har tuggmotstånd.
Krydda med örtsalt och andra favoritkryddor.
Tillsätt moroten och låt allt bli varmt.
Servera!
Nya favoriten! Det här kan man variera i det oändliga genom att byta ut grönsakerna, men som sagt var så behövde både zucchini och vitkål ätas upp i helgen. Moroten tillsatte jag för att få lite färg.
Men alltså vad är det för väder i dag? Nu skiner solen fast det är
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar