I dag blev det en ganska vanlig söndagsmiddag men förra söndagen åt vi en trerättersmiddag och firade vår bröllopsdag. Vi hade sån tur så vi fick gäster dessutom. Leif hade i början av sommaren lovat att han skulle bjuda dem på vår Triple cheese Beer Can Burgers, och nu insåg vi att sommaren snart är slut och vi har inte gjort dessa burgare en enda gång. Så då passade det perfekt att göra dem en solig söndag då vi ville äta lite godare.
Som sig bör en dag man firar så började vi med lite bubbel och tilltugg och då satt vi ute i solen. Men som oftast i augusti blir det rätt fuktigt och kyligt på kvällarna så när bubblet var uppdrucket och burgarna färdiggrillade gick vi in och satte oss och åt varm- och efterrätt inne i köket.
Som sig bör en dag man firar så började vi med lite bubbel och tilltugg och då satt vi ute i solen. Men som oftast i augusti blir det rätt fuktigt och kyligt på kvällarna så när bubblet var uppdrucket och burgarna färdiggrillade gick vi in och satte oss och åt varm- och efterrätt inne i köket.
Bubbel och tilltugg |
Grönsaksfylld burgare, potatissallad och tzatziki |
Beer Can Burgers fyllda med en grönsaksröra och toppad med snackpaprika |
Triple cheese Beer Can Burgers fyllda med ost och toppad med jalapeno |
Rostad potatissallad med örtvinägrett |
Saftig äppelpaj |
Bröllopsmiddag en bättre söndag
Bubbel och tilltugg
Chili tacochips
Cornichoner
Morotsstavar
Färskostdipp med granatäppelkärnor, gräslök och chiliflakes
Varmrätt
Beer Can Burgers med grönsaksröra
Rostad potatissallad
Såser
Efterrrätt
Vaniljsås