tisdag 16 juli 2024

17-åring

Jag sitter och planerar mitt egna kalas och kommer då på att jag har ju glömt att dela med mig av Idas kalas. Det var för drygt en vecka sedan hon fyllde 17 år. Jag är fortfarande lika fascinerad och imponerad att hon föddes 070707.

Hennes 17-årsdag firades i dagarna två💖 Vi började med en sushi-middag på lördag, dagen före födelsedagen, och sedan åt vi blåbärspaj till efterrätt. Allt som kan firas ska firas (ordentligt). Undra hur det blir nästa år då hon blir myndig och fyller 18 år.

Födelseafton
Sushi
Blåbärspaj och glass

På själva födelsedagens skulle Ida jobba några timmar men började först klockan 12, så vi hann med en frukost med lite extra allt före hon var tvungen åka i väg till jobbet. När hon sedan jobbade förberedde jag kvällens kalas där vi bjöd på middag och efterrätt.

Det var inget härligt sommarväder så vi var tvungna att sitta inne, tyvärr. Men Leif lyckades i all fall grilla som planen var. Stackarn fick vara ute själv i duggregn medan vi andra satt inne och hade det bra. (Så till mitt kalas planerar jag annat än grillat, för prognosen säger regn även då)

Födelsedagen
Frukost
Bröd av alla de slag
Salami milano och skinka
Brieost och annan ost
Kokt ägg
Sylt x3 och marmelad
Melon x2 och nektarinklyftor
Gurk-, och tomatskivor
Juice, o'boy, te




Middag
Grillad flapsteak, kyckling och fläskbog

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar