Nyårsafton firade vi hos grannar och efter allt jobb och all stress den senaste tiden var det så otroligt skönt att få gå bort och bli bortskämd med god mat och dryck. Tack M & H! Det dukades upp ett buffébord helt i min smak med både kallt o varmt, kött o skaldjur och en massa olika grönsaker.
Jag började med lite kallskuret
Marinerad kyckling (blev även Idas favorit)
Örtdressing
Toast Skagen
Kräftsalsa med bl.a. avokado, mango och koriander (kommer definitivt göra nå liknande snart)
Rödbetor, päron, chevre i ugn (varför äter jag inte rödbetor oftare, det är ju så gott)
Sen fortsatte jag med lite varm mat
ugnsgrillad fläskfilé (blir aldrig fel)
ugnsrostad potatis, morötter och sötpotatis (sötpotatis är så gott, så det ska jag definitivt äta oftare)
sås
sallad
Till efterrätt bjöds vi på en god
hallonparfait (fräsch avslutning på en underbar middag)
och en härlig godisskål ställdes fram
Till fördrink var det en grön drink
och efter maten bjöds vi på en röd-orange drink.
Visst blir man glad av färg?
Nyårsafton avslutades som varje år med att vi går ner till isen och tittar på de stora fina fyrverkerierna som kommunen skjuter upp inne i stan.
GOTT NYTT ÅR
2015
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar