Har veckan börjat bra för er?
Är ni som jag och tycker att det är segt och tråkigt med måndagar eller älskar ni nystarten som en måndag innebär? Nu längtar både jag och barnen till påsk då vi får lite extra ledigt. Hoppas på kanonväder så vi kan vara ute jättemycket.Idag tänkte jag bjuda er på ett gammalt klassiskt vardagsrecept som är extra enkelt att tillaga eftersom man använder färdiggrillad kyckling. Förbered ikväll och ställ in i ugnen i morgon så går middagen fort.
Grönpepparkyckling
Bena ur
1 grillad kyckling
Koka upp
1 msk fransk senap
2 msk soya
0,5 msk grönpeppar
3 dl vispgrädde
3 dl crème fraiche
Lägg kycklingbitarna i en ugnsform.
Häll såsen över kycklingen.
Låt gärna vila i ett par timmar eller över natten. (Det går bra att strunta i detta också)
Värm sedan i ugn, 225 grader ca 20 min och servera med ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar