torsdag 4 april 2019

Edamamebönor med flingsalt

Förutom grönkålschipsen som jag tipsade om igår har jag ett annat favoritsnacks som också är lite nyttigare. Edamamebönor med flingsalt! Har ni provat? Så gott. Eftersom man inte äter själva skidan utan trycker ut bönorna och äter bara dem känns det konstigt och onödigt att sätta flingsalt. Men det är inte onödigt - man får i sig saltet ändå.


Edamamebönor med flingsalt

frysta edamamebönor
flingsalt

Koka edamamebönor i saltat vatten 3-4 minuter.
Häll av och strö över flingsalt.
Ät o njut! (Ät bara bönorna, skidorna ska du inte äta)


Prova nu att göra o äta dessa vackra och goda bönorna. Skidorna är kanske inte så vackra, men själva bönorna är. 

*********************

Nu har vi städat hela huset och alla hjälpte till (vissa mer än andra dock 😃). Sån underbar känsla att veta att det snart är helg och huset är städat. Love it! Eller hela huset är inte riktigt städat faktiskt, köket är kvar men det fixar jag snabbt imorgon efter jobbet. Köket är det absolut roligaste rummet att städa. Går fort att få stor skillnad 💖

Nu har vi varit så duktiga så nu kan vi slappa i tv-soffan resten av kvällen - med gott samvete. Vi har några avsnitt av Robinson som vi ska se i kapp. Annars är det mest hockey på tv hos oss just nu - slutspel i SHL, kval till SHL och i dag började även dam-vm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar