lördag 23 mars 2019

Fredagskalas

Igår var vi hos mamma och firade syrran som fyllde år. En tradition helt i min smak att jag och mamma fixar syrrans födelsedagsmiddag. Vi har gjort det i några år nu och alla verkar nöjda så jag hoppas traditionen fortsätter länge.

Jag älskar ju att fixa fest o laga mat och efter en vecka då jag har känt mig hängig så var det perfekt med lite fest och kalas.

Vi började med bubbel och snacks, bl.a nya favoriten grönkålschips.

Snackbordet och bubbel

Fredagskalas 

stekt aubergine i tomatsås
ostomelett
rostbiff
edamamebönor
broccolisallad
mozzarella, tomat o basilika
inlagd gurka
ostar
kex
varm korv o bröd
ägghalvor

Min plocktallrik
Supergod rätt med aubergine, tomatsås och parmesan.
Fräsch sallad med bl.a. citronmarinerad broccoli.
Edamamebönor med flingsalt
Omelett med en massa smarrig ost.
Rostbiff, tomater, mozzarella och basilika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar