salladsblad av olika sorter, jag hade isbergssallad och babyspenat
gurka i bitar
tomat i bitar
purjolök i skivor
majskorn
paprika i bitar
fetaost i bitar
oliver
bacon
kyckling i bitar
thaichilisås
soja
vatten
Stek bacon i ugn, dela sedan i mindre bitar.
Under tiden steker du kycklingen i stekpanna. Häll på thaichilisås, soja och lite vatten. Låt koka ihop.
Under tiden kycklingen kokar i "såsen" blandar du ihop salladen på ett serveringsfat.
Lägg bacon och kycklingen överst.
Servera med olivolja och balsamvinäger.
Jag använde dessa grönsaker och ost idag. Men ta dina favoriter eller vad du har hemma.
Ser väldigt gott och fräsht ut, jag är bjuden på knytis till helgen, ska nog göra denna sallad och ta med. Ska surfa runt i dina andra recept och se om jag hittar fler matideér.
SvaraRaderaHoppas du hittar nå mer du gillar i min blogg.
SvaraRaderaDen här salladen kommer nog bli en favorit i sommar - fräsch, enkel och god. Barnen kan dessutom komplettera med t.ex. pasta om de vill ha mer "mat".