Dags att rulla ihop
Dags att äta
Tacorulle1 rulle färdigkavlad smördeg
300 g tacofärs
2 dl creme fraiche/turkisk yoghurt
1 burk majs
salsa
2 dl riven ost
2 dl krossade nachos
1.Rulla ut smördegen och bred färsen över i ett jämnt lager, bred över krossade nachos, salsa, ost och majs.
2.Rulla ihop smördegen från långsidan.
3.Grädda i 200 grader i ca 15-20 minuter.
4.Servera med en sallad, grönsaker, nachos, salsa, crème fraiche.
Det här tyckte jag, Leif och Ida om. Olivia och Isak föredrog vanliga tacos. Om man får taco-köttfärs över är det här ett bra sätt att ta tillvara på den till lunch nästa dag t.ex. Jag använde ingen crème fraiche eller yogurt i rullen, det blev gott ändå.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar