onsdag 25 juni 2014

Äntligen en dag med lite altanhäng

Äntligen fick vi en dag med sol och lite värme!

Tänk så mycket gladare och lyckligare man känner sig när solen skiner. Med en ny och fin altan känns det ännu lite bättre. Altanen är inte klar än men den är en bra bit på väg. Gissa om vi njuter!

Mer bilder kommer när den är klar och vi eventuellt har fått tag i de möbler vi vill ha. Men i väntan på nya möbler har Olivia slipat och oljat vår gamla trämöbel så nu är den som ny igen. Till helgen hoppas jag att vi kan lyfta upp den på altanen och ha ett ordentligt mat-bord till alla måltider vi nu tänker äta utomhus…om/när solen fortsätter lysa här.


Jag hade ju planerat att baka lite och eftersom det var snabb-bakade kakor som stod på dagens att-baka-lista hann jag även njuta ute i solen. Så skönt det var! Jag och Olivia satt sen ute i solen och njöt av värmen och nybakade kakor.

Till middag blev det sen goda rester från helgens grill - möra revbensspjäll och kycklingfiléer till det lyxade jag till det med pommes frites och nygjord rabarberchutney. Efter midda'n satt jag och en granne på altanen med ett glas rödvin och surrade men inte var det den vanliga härliga sommarkvällen som jag längtar så efter. Men med en filt runt sig var det riktigt mysigt ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar