torsdag 18 februari 2010

Skinktoast

Åh vad jag är sugen på att laga nån god mat eller baka nå roligt...och semlor är jag sugen att baka...och äta. Barnen haft magsjuka i omgångar sedan i lördags och då är det inte så kul eller vidare smart att göra nå stora utsvävningar i köket. Men när alla är friska då ska det bakas och ätas semlor. I söndags på Alla hjärtans dag gjorde jag hjärtformade skinktoasts till förrätt i alla fall.

Skinktoast
0,5 dl crème fraiche
0,5 dl philadelphiaost
4 skivor skinka
salt o peppar
4 skivor formfranska

Klipp eller skär skinkan i småbitar.
Blanda ihop crème fraiche, philadelphiaost och skinka.
Krydda med salt och peppar eller annan favoritkrydda.
Smöra brödet och rosta dem i 225 grader några minuter. Ta ev. ut hjärtan med pepparkaksformar före du smörar.
Klicka ut skinkröran på brödet.
Garnera och servera.

1 kommentar:

  1. En kanonförrätt! Enkelt och går snabbt att göra.
    Tack för tipset!
    / matkirurgerna.blogspot.com

    SvaraRadera