Ni har inte fått all recept från vår skärtorsdagsbuffé bl.a. fyllde jag ägghalvor med en löjromsröra som blev riktigt lyckat.
Löjromsfyllda ägg
4 hårdkokta ägg
2 msk crème fraiche
2 msk löjrom
finhackad rödlök
Skala och dela äggen på hälften.
Gröp ur gulan och blanda med creme fraiche, löjrom och rödlök.
Fyll ägghalvorna med blandningen.
Oj så gott och en riktig påskgrej. Eftersom jag använde äggulan till löjromsröran blev den (påsk)gul och fin. Och saker med löjrom blir ju alltid gott, eller hur? Tyvärr mättar ju ägg så bra så man orkar inte äta så många som man skulle vilja.
Nu ska jag ut i solen igen för en liten tupplur innan vi ska till mina föräldrar på go'middag. Hoppas solen skiner på er också och att ni njuter av denna annandagpåsk.