Vi började med fika då hade jag bl.a. gjort nationaldagsbakelser av banankakan med glasyr som jag bakade för nån helg sedan. Ida och Isak fick bakelser gjorda på äggfri drömtårta.
Våra bakelser
Äggfri bakelse
Dagens buffé hade mycket italienskt över sig, men sen blev jag så sugen på löjrom så jag kunde inte låta bli att göra några snittar med löjrom också.Buffén bestod av kycklingben, festkyckling med ruccola, ruccolapaj, focaccia, sallad, tomat-&mozzarellasallad, ägg-&löjromsnittar, räk-&löjromfrestelse, pestodressing, thaichili-dressing, oliver, tapenade, bulgur och risoni.
Till efterrätt åt vi kladdig rabarberpaj med glass.
Buffén var gudomlig! Varje rätt var en sån där som man ville ta mer av, helst flera gånger. Så var det vid fikat och efterrätten också och det ledde till att våra magar var oerhört fulla efteråt - det var länge sen jag varit så mätt... Sist men inte minst vill jag säga att vi alla hade det jättetrevligt tillsammans med er. Tack för i går!
SvaraRaderaTack själv! Vi tyckte också att det var trevligt - som vanligt. Ida har småblåsor på tungan. Funderar om det kan vara den sura godisen som hon "råkade" äta som har gjort det:)
SvaraRadera