fredag 26 april 2013

Justin Bieber

Justin Bieber! Baby, baby vilken flickidol alltså, jag har aldrig varit med om nå liknande. Vi var utanför Grand hôtel där mängder av unga tjejer väntade tålmodigt men resultatlöst på sin idol, samtidigt som de drömmer om honom som boyfriend. Så fort nån rörde sig bakom en gardin, en mörk bil körde förbi eller nån kom ut från hotellet så skreks det. En började och resten hängde på.

Vilket jubel när showen börjar och Justin flyger in.
Justin landar och nästan två timmars underhållning sätter igång
Skrikandet fortsatte i Globen, så fort nån rörde sig kring scenen så skreks det, helt otroligt. När jag inte trodde att det kunde skrikas mer eller högre så satte showen igång men Believe me det kunde skrikas högre. Vilket mottagande Justin fick, samma som han nog får All around the world.

Efter nästan två timmar var en riktigt bra show över och det kändes lite tomt och sorgligt för Olivia. Något hon har väntat på så länge var nu över och förbi. Men lång tid framöver kan hon leva på dessa underbara minnen...och när hon längtar tillbaka som mest får hon ta på sig lite J.B-parfym och drömma sig tillbaka och hoppas på en ny konsert och då hoppas hon bli hans One less lonely girl. Never say never....

Snygg förpackning och god doft
As long as you love me

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar