tisdag 23 april 2013

Första da'n

Nu är vi tillbaka på hotellrummet och ligger i sängen - lyx! Så skönt att bara ligga i sängen med datorn i knäet och tv:n påslagen och inga "måsten" att ta hand om. Hotellet är fräscht och centralt så vi är nöjda men imorgonbitti kommer det riktiga testet - frukostbuffén.
b2ap3_thumbnail_hotellrum.jpg
Istället för shopping valde Olivia att tillbringa 2,5 timme utanför Grand hotell i hopp om att få se Justin Bieber. Idoldyrkan! Ingen Justin dök upp men det var en upplevelse att se alla dessa skrikande tonårstjejer som försökte allt för att ta sig in på hotellet, de smet in genom bakdörrar, de klättrade på byggställningar flera våningar upp och de sprang ner i garaget. Poliserna hade fullt upp.
b2ap3_thumbnail_Fridays.jpg
När Olivia var nöjd där hann vi med lite shopping innan det var dags för middag med Maria och som vanligt valde vi Fridays och deras Jack Daniel's glaze-kyckling. Nyss läste vi på nätet att Justin Bieber hade kommit ut vid 20-tiden för att åka till Globen och vid den tiden hade vi lämnat Grand hotell för länge sen och hade det lungt och skönt på vårt egna hotell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar