tisdag 6 januari 2009

Mjölkfri frosting

För ett tag sedan fick jag reda på att non stop-godiset är mjölkfritt. Då blev jag sugen att använda det i något jag bakade. Idag gjorde jag en frosting eller glasyr med mjölkfri philadelphiaost som jag satte på de pepparkaksmuffins jag bakade innan jul. Sedan la jag dit några non stop på varje muffins också. Såg jätteproffsigt ut och ingen trodde att det var både mjölk- och äggfritt eftersom det smakade precis som "vanligt".

Mjölkfri frosting
50 g mjölkfritt margarin
90 g sojaost av philadelphia-typ
100 g florsocker
1 tsk vaniljsocker

2 kommentarer:

  1. Hej.
    Jag undrar vad den sojaosten av philadelphia typ heter?
    Du kan svara på hansenkronsell@live.se
    Och är mycket tacksam om du besvarar mig :)

    Mvh Nina

    SvaraRadera
  2. Tofutti, tror jag att den heter. Tänkte köpa den idag för att ta kort och visa hur den ser ut. Men den var slut på affären. Det finns 2 olika märken.

    SvaraRadera