söndag 6 mars 2016

Tjejsnackskväll

Det är en lite trött bloggerska här i dag, var på en sån mysig tjejkväll i går med enormt god mat och enormt mycket surr. Kvällen började på bästa sätt - med löjrom och prosecco. Det är aldrig fel!

Vi började med att sitta i soffan, surra, dricka prosecco och äta tunnbröd med philadelphiaost o löjrom. Så himla mysigt och gott.


När löjrom och prosecco var slut flyttade vi till bordet och blev bjudna på en otroligt god fisk-och skaldjurssoppa. Så himla lyckat eftersom jag har varit sugen på det en längre tid men så fort jag har nämnt det här hemma har jag blivit nerröstad. Men nu äntligen fick jag njuta av en saffransdoftande soppa full med en massa godsaker. Ibland blir det så himla lyckat!


Efter tre portioner soppa (ja, jag sa ju att det var gott) och ännu mer surr var det dags för efterrätt. En smaskig glass med glasslikör och Lindts chokladkulor, lyckades jag också få ner. Fick även prova en ny te-sort. Var lite skeptisk först till smaken Earl Grey med honung eftersom jag inte tycker om honung i te. Men det var faktiskt riktigt gott och påminde om något annat, men jag kom aldrig på vad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar