Ytterligare ett recept från vår Melloplockmiddag med inspiration från Coop, är dessa tortillasnibbar som jag modifierade en aning. Det är ju det som är det mesta med recept - att få inspiration och sen ändra efter sin egna smak.
Tortillasnibbar
200 g philadelphiaost
100 g strimlad rökt skinka
1 msk chilisås
salt o peppar
3-4 tortillas
16 skivade cocktailtomater
2 dl riven ost
Blanda ihop philadelphiaost, skinka och chilisås. Smaka av med salt o peppar.
3-4 tortillas
16 skivade cocktailtomater
2 dl riven ost
Blanda ihop philadelphiaost, skinka och chilisås. Smaka av med salt o peppar.
Bred ut blandningen över tortillas, toppa med tomater och riven ost.
Grädda mitt i ugnen 8-12 minuter i 225 grader.
Skär upp i trekanter och servera direkt.
I originalreceptet var det dijonsenap istället för chilisås, men då vi inte är några senapsfantaster använde jag chilisås istället. Det här var riktigt gott och lär återkomma på vårt middagsbord fler gånger. Den var även god kall dagen efter :)
I originalreceptet var det dijonsenap istället för chilisås, men då vi inte är några senapsfantaster använde jag chilisås istället. Det här var riktigt gott och lär återkomma på vårt middagsbord fler gånger. Den var även god kall dagen efter :)