Har ni druckit nå glögg än i år?
Hade ni pepparkakor till glöggen? Hade ni ädelost till pepparkakorna?
Nu vågar man ju knappt servera pepparkakor utan ädelost i jultider. Det är lika självklart till glöggen som russin och mandel. Visst håller ni med?
Vill man göra nå roligare än att ställa fram en burk med pepparkakor och en tub ost får ni här två tips från mig:
Här hittar ni ett recept på en julig ädelostpaj som passar perfekt till glöggen.
Ett annat gott tillbehör är krustader med ädelost och hjortronsylt. Receptet hittar ni här.
Här nedanför får ni två inspirationsbilder på hur man enkelt kan servera pepparkakor och ädelost på ett lite roligare sätt. Visst blir man lite sugen?
Kavli lanserar varje år minst en ny smak.
Årets smaker är Ädelost Apelsin, som gav en fräsch smak på osten och Gräddädelost.
Kavli har just nu en instagram-tävling där man kan vinna 5000 kr från royaldesign.se. Gå in här och läs mer om den julinspirerade tävlingen. Kanske är det just du som är en vinnare.