Nu är det nyårsafton och Idas sista dag liknar så många av hennes andra dagar under 2009 - hon har 39 graders feber.
Till förrätt åt vi räktoast smaksatt med ingefära. Till varmrätt hade vi tänkt äta älgfilé men den luktade lite konstigt så vi vågade inte äta av den utan slängde bort den. Snyft. Istället tillagade vi en fläskytterfilé på samma sätt som vi hade tänkt tillaga älgfilén - fylld med vitlöksost och lindad med bacon. Till det åt vi potatispuckar - pressad potatis och ost i smördeg. Till efterrätt blev det en riktig 70-talsklassiker - päron och after eight i ugn och glass.
Till förrätt åt vi räktoast smaksatt med ingefära. Till varmrätt hade vi tänkt äta älgfilé men den luktade lite konstigt så vi vågade inte äta av den utan slängde bort den. Snyft. Istället tillagade vi en fläskytterfilé på samma sätt som vi hade tänkt tillaga älgfilén - fylld med vitlöksost och lindad med bacon. Till det åt vi potatispuckar - pressad potatis och ost i smördeg. Till efterrätt blev det en riktig 70-talsklassiker - päron och after eight i ugn och glass.
Gott Nytt År