Här hittar ni det receptet: http://mat-ro.blogspot.se/2009/04/annas-inlagda-sill.html Den blir extra god om man har mycket rödlök i den, tycker jag.
Västerbottenssill gjorde jag för första gången för ett år sedan och den var riktigt god, trots att jag brukar föredra inläggningar med klar vätska. Men vem tycker inte om Västerbottensost?!
Inlagd sill och Västerbottenssill
Om man liksom min man tycker om whisky måste man prova whiskysill, som faktiskt var godare än jag trodde.
Örtsill med god smak av bl.a. persilja och basilika kanske blir din nya favorit. Den är jag faktiskt lite sugen att göra till midsommar.
Örtsill och inlagd sill med mycket rödlök.
Väldigt fin uppläggning, framför allt på ett buffébord, blir det om man varvar matjessill, potatis mm i portionsglas.
Matjessill,potatis mm serverade i portionsglas.
Eller så gör man en stor skål med nubbesallad och ställer fram på midsommarbordet.
Nubbesallad
För att sillen ska komma till sin rätt och vara riktigt god måste den, enligt mig, serveras med kokt ägg och hårdbrödmacka.
Vad har ni för favoritsill och favorittillbehör?