I år blev dock deras kalas en aning försenat pga olika anledningar. Men bättre sent än aldrig…
Eftersom de har lite olika mat-smak och jag vill att de ska få äta sina favoriter, så blev det lite smått o gott i en salig blandning på buffébordet..
Middagsbuffé
skagencheesecake
tacolasagne
små briochebröd med pulled pork, sallad, picklad rödlök och srirachamajo
crunchitablad med pulled pork, picklad rödlök och srirachamajo
små tacoskålar med avokadokräm & räkor
gratinerade små tacoskålar med tacoköttfärs
pizzabullar med skinka och ost
ugnsstekt chilimarinerad lax
tacoköttfärs
gurka, småtomater och majs
salladsmix och crunchitablad
picklad rödlök
avokado- och mangosalsa
fat med melon, morotsstavar, vindruvor och päron
tortillabröd, tacochips
salsa, smältost, crème fraiche
srirachamajo
Efterrätt
blåbärspaj
glass
strössel
Noblesse-choklad
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar