Lax på spenatbädd med parmesan
4 st portionsbitar av lax
200 g fryst bladspenat
100 g parmesanost, riven
2-3 dl grädde
salt och peppar
Smörj en eldfast form och salta och peppra lite i botten på den.
Tina spenaten och lägg den i botten av formen, salta och peppra.
Salta och peppra laxen och placera ovanpå spenaten.
Slå grädden runtom och strö osten ovanpå laxen.
Ställ in formen i 200 grader varm ugn och baka laxen i 20 minuter.
Servera till bandspagetti.
Slå grädden runtom och strö osten ovanpå laxen.
Ställ in formen i 200 grader varm ugn och baka laxen i 20 minuter.
Servera till bandspagetti.
Mums!
Det här är verkligen en favoritlax! Så enkel men såå god. Passar perfekt både till vardag och fest.
Ni kommer väl ihåg att det är Kanelbullens dag på fredag, 4 oktober. Årets viktigaste dag efter julafton och min födelsedag. Kanske inte riktigt, men kanelbullar är bland det godaste som finns så absolut är den värd att firas. Det var länge sedan jag bakade bullar så jag är lite sugen på att göra det i morgon faktiskt.