måndag 21 september 2009

Italiensk paj

Idag har Ida varit till läkaren för hon har haft feber i 10 dagar, inte så hög feber men hon är inte feberfri. Öronen, halsen, lungorna och snabbsänkan var bra så det är bara att vänta ut febern som bör ge med sig snart.

I helgen blev jag sugen på italienska saker bl.a. pesto och mozzarella så jag gjorde en paj med dessa godsaker. Det blev kvar rätt mycket så det blir dagens middag också.

Italiensk paj
pajskal
1 påse ruccola (70g)
6 soltorkade tomater
1 näve svarta oliver
1,5 boll mozzarella
2 ägg
1 burk crème fraiche
3 msk pesto

Gör pajskalet enligt anvisningarna och förgrädda 10 min i 200 grader.
Grovhacka ruccolan, skär tomaterna och osten i bitar.
Lägg ruccola, tomater, oliver och mozzarella i pajskalet.
Blanda ihop ägg, crème fraiche och pesto. Häll i pajskalet.
Grädda i 200 grader i ca 30 minuter.

1 kommentar: