I år blev skinkan klar ett par timmar innan det började på tv, så den hade vi redan smakat och tog inte fram den till uppesittarkvällen. När väl skinkan är klar så måste man ju smaka den medan den är varm, det är ju då den är absolut godast. Jag kunde knappt sluta äta.
Uppesittarkväll 2019
Kvällsmacka
hårdbröd, glögglimpa, smörgåsrån
smör
ostar
leverpastej
salami, Lönnebergakorv
senap, äppelmos, fikonmarmelad, smörgåsgurka
blodapelsiner o clementiner
Julgodis
rostade o saltade frön
Nu laddar vi om för julafton och ännu mer ätande. Vi börjar med lite go'fika vid två-tiden och sen blir det ett hårt program att hinna med o äta allt vi vill innan dagen är slut 😂 Men vi ska inte bara äta, vi ska hinna med lite annat också som att öppna alla paket som ligger under granen och det lär ta sin tid.
God Jul alla fina bloggläsare hoppas ni får en fin dag❤️