Lyxmiddag utan ansträngning!
Låter för bra för att vara sant, eller hur? Men det är det inte i alla fall inte om man äger en Crock Pot eller annan slowcooker (och har potatisgratäng-rester i kylskåpet). Perfekt med en slowcooker som gör att man sparar tid.
I morse blandade jag ihop lite chilisås och kryddor som jag sen strök runt om en bit fläskkarré. La ner köttbiten i min Crock Pot, ställde den på låg temperatur och 9 timmar. Sen fick den gosa på där under hela dagen medan jag var på jobbet.
Fläskkarré och kryddor. Crock pot inställd på 9 timmar. |
När jag sen kom hem och öppnade dörren luktade det underbart i hela huset. Det är alltid lika spännande att lyfta på locket efter så många timmar för att se hur det ser ut. Det såg perfekt ut.
Nästan 9 timmar senare. Hur ser det ut? |
Jag mosade sönder köttet med sleven, blandade om och serverade. I dag åt vi pulled pork tillsammans med potatisgratängen som blev över från i lördags. Men det är lika gott med pommes frites, pitabröd, hamburgerbröd eller bara som det är tillsammans med en stor sallad.
Perfekt! Ett lätt tryck med sleven och köttet faller sönder. |
Färdigt att äta! |