tisdag 29 april 2014

En gladare tisdag

En vanlig tisdag blev en vab-tisdag och för att göra den lite roligare dukade jag lite finare till middagen. Tänk vad lite färg kan muntra upp en.


Jag hade flera zucchini i kylskåpet som behövde ätas upp och med nybakade frallor kändes soppa som det självklara valet.

Tycker ni om att använda upp saker från kyl, frys och skafferi? Eller vill ni köpa nytt? Jag älskar att försöka komma på goda maträtter med saker vi redan har hemma. Förutom att det blir otroligt billigt känner jag mig så duktig :) En win-win-situation.


Nu har barnen skollov igen. Skönt för dem men det känns som jag gick miste om den härliga snart-är-jag-ledig-känslan som nog skulle ha kommit i dag. Planen var att jag skulle jobba till lunch i morgon och vara ledig på fredag.

Men nu när jag har varit hemma med en sjuk Ida har jag ändrat planen lite och tänker jobba några timmar på fredag. Jag hoppas även att jag kan jobba hela förmiddan imorgon, jag smiter iväg medan barnen sover och är riktigt tidigt på jobbet och sen hoppas jag att barnen tar sovmorgon och sen klarar sig utan mig i några timmar när de vaknat. Vi får väl se om det går så bra som jag hoppas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar