fredag 12 juli 2013

Pågen med RIX FM Festival

I dag kommer Rix fm festival till Luleå med massa bra artister t.ex. Danny, Eric Gadd, Robin Stjerberg, Zara Larsson m.fl. Gissa var vi kommer vara ikväll? Ja, vi kommer nog hänga på festivalområdet redan på eftermidda'n då artisterna kommer vara där för signering och sen händer det en massa annat kul med deras samarbetspartners.

Pågen Gifflar kommer vara på plats och utmana besökarna att själva göra den bästa musikvideon med mobilen utifrån favoritmusiken – hip hop, schlager, pop och rock. Har man tur kanske man får ett smakprov på en giffel också :)

Det är en helt ny musikapp från Pågen Gifflar som släppts lagom till festivalsäsongen där man kan skapa egna musikvideos direkt i mobilen. Oavsett om man gillar hip hop eller house kan man få sin musikvideo till sin favoritmusik. Perfekt att battla med kompisarna om vem som kan göra den bästa videon! Såhär kan det se ut: http://pagengifflar.tumblr.com/ Appen finns att ladda ner hos App Store och Google Play (sök ”Gifflar”). Alla musik-Giff-lar som skapas laddas upp på Tumblr-sidan www.gifflar.se. Så in och gör er egen musikvideo nu för vem har inte drömt om att bli pop- eller rockstjärna?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar