Det skulle inte förvåna mig om vi äter räkor och/eller löjrom till förrätt, oxfilé till varmrätt och choklad till efterrätt. Inte så originellt 😀 och jag förmodar att ni är fler där ute som har liknande meny på gång.
Vill ni ha ett gott drinktilltugg till välkomstdrinken/bubblet så kan jag tipsa om detta. Att riva ner lite citronskal i crème fraichen blev verkligen supergott och fräscht. Och löjrom tackar väl ingen nej till?
Löjrom med citron-crème-fraiche på chips
1 dl crème fraîche
0,5 citron, skal
100 g löjrom
rödlök
lantchips
Finriv citronskal och rör ner i crème fraiche.
Klicka krämen på chips och toppa med löjrom och rödlök.
I dag är planen att ligga i soffan nu några timmar och se Vinterstudion och nån serie. Lagom till middag kliver jag nog upp och fixar go’middag för jag och Leif har date night ikväll och ska laga nå gott att äta på tu man hand innan hockeyn sätter igång.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar