Varma fyllda baguetter
rökt skinka ca 100 g
1 liten zucchini
1 bit purjolök
2 dl smaksatt crème fraiche
6 baguetter "bake-off"
riven ost
Skär skinka, zucchini och purjolök i mindre bitar och fräs i smör i en stekpanna.
Börja med zucchini som behöver längst tid, fortsätt med purjolök och tillsätt skinka sist.
Rör ner crème fraiche och låt allt bli varmt.
Skär ett djupt snitt, som en kil, i bröden. Lägg i fyllningen och strö över ost.
Gratinera i övre delen av ugnen ca 6 min i 225-250 grader.
Servera med sallad.
Så mycket godare än vanliga varma mackor. Ida och Isak däremot valde vanliga varianten med bara skinka och ost istället för detta goda. Jag använde crème fraiche Mexican chili den här gången, tidigare har jag använt Tomat och basilika. Välj din favorit!
Vi kom fram ganska sent till Jämtland igår så vi missade Let's Dance så nu tänkte jag bänka mig framför Tv4Play för en mysstund. Vi är alla rätt sega efter resan och vädret är inte det bästa så det blir nog en slö-dag inne i dag.