måndag 16 september 2019

Lördagsmys med ost o chark

Efter en helg full med aktiviteter och gäster har jag nu lite tid över för att sitta vid datorn och tänkte visa vilken mysig och god lördageftermiddag vi hade med  ost o chark och Prosecco i väntan på SHL-premiären.

SDHL-premiären var redan på fredagen och då var jag, Leif och Ida på plats i ishallen. Det gick riktigt bra både i matchen och för Ida med helgipsat ben. Hon var lite nervös hur det skulle fungera, men ryggstödet på raden nedanför hade perfekt höjd för att hon skulle kunna ha benet på det. Dessutom var det inte så mycket folk så det gjorde inget att vi tog upp många platser.

Men tillbaka till lördagen då jag dukade fram lite smått o gott, men huvudnumret var bresaola, ruccola, tryffelkräm och parmesan. Alltså hur gott var inte det?! Det var så gott så det blir en variant med rostbiff på Olivias födelsedag på fredag.

Nya favoriten.
paprika, mozzarella och tomater
serranoskinka, rostbiff, chorizo och vindruvor
crostini och fröknäcke med brieost o pesto

Kom på nu att jag gjorde ju en god Tacotårta i fredags som vi åt innan hockeyn. Jag borde kanske har börjat med det inlägget så att det blir i kronologisk ordning. Ja, ja nu blev det lördagsmyset före fredagsmyset. Men då vet ni att ni har ett recept på en tacotårta att se fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar