söndag 1 november 2015

Halloween till slut

Tyvärr har jag inte orkat göra någon veckomatsedel till er i dag, men ni hittar en massa veckomatsedlar här. Febern har nästan hållit sig borta i dag så då passade jag på att göra lite halloween-inspirerad mat och dukning. Bättre sent än aldrig...

Olivia suckade dock åt mig och tyckte att jag skulle ha passat på att vila lite i dag efter flera dagars förkylning och innan en ny arbetsvecka drar igång. Men det var ju så kul, fast jag känner mig ganska trött nu...


Jag använde lite enkla knep för att få till en halloweendukning. Dracula-tänder passar perfekt som servettring och lite plastspindlar på bordet blir lite lagom läskigt. Lite orangefärgat socker blir fint på glaskanten tillsammans med orange dricka. Istället för pumpor kan man skära ur apelsiner och använda som fina serveringsskålar i portionsstorlek.

Själva middagen var inte så halloween-aktig - lax med osttäcke, mandelpotatis och löjromssås. Efterrätten däremot passar på halloween - spindeltårta full med spindlar.

Nu ska jag krypa ner och mysa lite med Ida innan hon somnar, så blir hon glad och jag får lite extra vila. Hörs imorgon med lite nya recept.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar