söndag 11 februari 2018

Xanté päronbubbel

Vart försvann helgen?
Jo till fest, skjutsningar, trötthet, hockey och basket.


Men nu har jag äntligen landat i soffan med datorn i knäet och tänkte då tipsa om bubblet vi drack i fredags på vår lilla förfest. Ett mousserande vin med smak av päron, kanske inte så konstigt att det smakar päron eftersom vinet är smaksatt med päronlikören Xanté. Sötare (10%) än vad jag vanligtvis brukar dricka och tycka om, men det var helt ok som omväxling.
Gästerna tyckte att det var riktigt riktigt gott och jag tror faktiskt att det kommer stå på bordet fler gånger även hemma hos mig. God välkomstdrink och smakar bäst riktigt kall.


Senare skulle vi iväg på en fest med över hundra gäster och vi förstod att maten skulle serveras rätt sent så vi åt lite smått o gott till vinet. Självklart hade jag fixat krustader (bästa drinktilltugget), den här gången blev det två olika sorter - chili cheese och ädelost med fikonmarmelad, dessutom bjöd jag på popcorn, lite olika kex och brieost.


Eftersom helgen försvann så fort hann jag inte med nån veckomatsedel den här veckan. Men här hittar ni riktigt många, så klicka in där så hittar ni säkert något smarrigt att äta i veckan.

Ha en underbar söndagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar