söndag 4 februari 2018

Matsedel v.6 februari 2018

Mina veckomatsedlar verkar populära och har många läsare. Jag hoppas att alla ni hittar inspiration och nå gott från dem också, så ni inte blir besvikna när ni är in och läser. Självklart är det semlor o vemlor som är veckans godsak för nu är det inte länge kvar till fettisdag. Vemlor är ett eget påhitt och Isaks favorit. Nu kommer det ju nya varianter varje år, men mina vemlor kom jag på för över 10 år sedan långt innan denna semmel-variations-boom.


Matsedel v.6 februari 2018

Köttfri måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Mysfredag

Veckans godsak

******************************

Vi är fortfarande utan vatten och kommer så förbli i över ett dygn till (i bästa fall). Man känner sig så handikappad, kan inte duscha, orkar inte baka eller laga mat då jag inte kan diska undan på en gång, undviker att gå på toaletten och tvättberget i tvättstugan är enormt eftersom jag inte har hunnit eller orkat köra en enda tvättmaskin under denna stress-vecka.

Det blir en dyr helg dessutom eftersom vi vill minimera disken och därför köper mycket köpesmat. Funderar på vad vi ska äta i dag? Till lunch blir det varm korv med bröd eftersom det bara resulterar i en lättdiskad kastrull. Men vad ska vi hitta på till middag?

Olivia tycker att kommunen ska bjuda oss på en hotell-vistelse där det finns toalett, dusch och mat, och jag håller med 😀

Nu ska jag sluta deppa över detta och istället fundera på vad jag vill äta till middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar