tisdag 13 februari 2018

Det är mycket nu

Det är många roliga "mat- och fikadagar" nu.
Fettisdag, den stora semmeldagen, i dag och Alla hjärtans dag i morgon.

Men det är även mycket att göra både på jobbet och hemma, så jag hinner och orkar inte pyssla på i köket så mycket som jag skulle vilja. Alla hjärtans dag på en onsdag känns inte jätteroligt, jag brukar ju göra trerättersmiddag med hjärttema men det hinns ju absolut inte med nu.

Men nog ska jag försöka göra något lite godare i alla fall i morgon. Kanske nå liknande som helgens go'middag med biff, broccoli, bea och sallad. Eller något helt annat....


Jag verkade ha lika mycket att göra i fjol, det kan du läsa om här. Men för tre år sedan, däremot, då verkar jag ha haft mer tid, både till presentinköp, matlagning och bakning, se här.

Jag tror inte att jag har kommit ihåg att berätta årets roligaste nyhet - Olivia har tagit körkort! Helt otroligt att man har ett barn med körkort. Hon föddes ju alldeles nyss! Man får påminnelser stup i kvarten hur gammal man börjar bli, först fyllde hon 18, se'n körkort och till sommaren tar hon studenten. Förhoppningsvis dröjer det länge länge tills hon flyttar hemifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar