måndag 8 maj 2017

Sallad och rosé

Sallad och ett glas rosé stod på programmet i går.
För nu längtar jag efter sol, sommar och värme och när vädret vägrar att ge oss det får vi fixa sommarkänsla själv. Och då passar sallad och rosé perfekt. 

Jag och två tjejkompisar träffades och lagade middag ihop samtidigt som vi drack rosé och surrade. En bättre söndag helt enkelt!


När vi skulle bestämma mat föreslog jag favoriten Caesarsallad med kyckling och de andra tyckte om min idé. Så goood sallad framför allt med den underbara caesardressingen. 
Här hittar ni receptet. 

Antingen serverar man allt på ett stort fat och avslutar med att ringla dressingen över eller så serverar man allt i separata skålar så var o en får plocka ihop sina egna favoriter. 
Vi valde det senare!


I morse var det minusgrader när jag vaknade så vilken tur att jag fixade lite sommarkänsla i går som jag kan tänka tillbaka på i dag när jag fryser. Vi är redan en vecka in i maj och ingen värme i sikte enligt prognosen. Som varmast de tio kommande dagar ska det visst vara sju grader. Brrrr

Vi har en fullproppad vecka framför oss med mycket att göra på jobbet och hemma, det är kalas, fotbollsaktiviteter, bakjobb, dansuppvisningar med tillhörande genrep och allt det övriga som hör till en familjs vardag med middagar, läxor, inköp som måste göras och taxiverksamhet. Men nu är det bara två hela veckor med mycket på agendan, sen är det dags för en kortvecka igen med lite ledighet. Så skönt med dessa andningshål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.